HTC One ‘Best new mobile device’ op MWC

htc one

Op 19 februari 2013 kondigde HTC haar nieuwe flagship toestel aan: De HTC One. Het toestel stal afgelopen week de show op het Mobile World Congress en werd daar dan ook terecht uitgeroepen tot ‘Best New Mobile Device’.

De HTC One is een prachtige smartphone met een behuizing uit 1 stuk aluminium, een razendsnelle quad-core processor, 4.7 Full-HD display en een 4 megapixels digitale camera.

Wat doet een 4 megapixels digitale camera tussen deze specificaties hoor ik je denken? HTC maakt in de nieuwe One gebruik van Ultrapixels. Daardoor wordt per pixel meer detail opgeslagen en is de kwaliteit van de foto’s die je maakt vaak superieur aan foto’s van concurrerende smartphones.

Ook het display was een specificaties waarvan ik tijdens het MWC erg onder de indruk was. Veel van de flagships van andere merken hebben een 5 inch scherm. Dat van de HTC One is 4.7 inch groot en daardoor voelt de hele telefoon wat handzamer. Verder heeft de GSM dankzij de 1920 x 1080 resolutie een ongekend hoge pixeldichtheid van maar liefst 469 PPI. Kortom, de HTC One is een terechte winnaar van deze award.

htc one

Dit bericht werd geplaatst in HTC One door Piet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>