Opvolger HTC One zal 5 inch display bevatten

HTC One Featured

HTC heeft met de HTC One weer een echt top toestel op de markt gebracht. Hoewel de positieve verkoopcijfers voor de Taiwanese fabrikant nog altijd achter blijven lijkt het steeds beter te gaan. Na de lancering van de HTC One mini en de HTC One max heeft het bedrijf nu in ieder segment een interessante smartphone.

Uiteraard kunnen de mannen bij HTC niet stil blijven staan en wordt er druk gewerkt aan een opvolger. Volgens de laatste berichten gaat het display van de nieuwe HTC One weer een klein stukje groter worden dan dat van zijn voorganger. Waar de HTC One nu een display van 4.7 inch heeft gaat de nieuwkomer een 5 inch grote variant krijgen.

Naast het grotere display zal de nieuwbakken topper ook een betere versie van Google Android aan boord hebben. Google Android 4.4 KitKat is wat we verwachten dat aanwezig zal zijn. Uiteraard hopen we dat HTC de huidige One ook nog voorzien van deze software, maar daar zijn nog geen plannen over vrijgegeven.

De kans is groot dat we in februari 2014 de nieuwe HTC One al te zien gaan krijgen, maar zeker weten doen we dat niet. We houden je op de hoogte!

Dit bericht werd geplaatst in HTC One door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>