Eén jaar HTC Touch HD

hd1Ik heb de HTC Touch HD nu één jaar in gebruik en vind het wel eens tijd voor een terugblik. Ik heb de HTC Touch HD vorig jaar aangeschaft met een abonnement van provider Hi in combinatie met een Eindeloos Online bundel.

Bellen met de Touch HD
Ik heb héle lange en korte gesprekken met de HTC Touch HD gevoerd, ik heb gesprekken in Nederland en in het verre buitenland gevoerd. Wat mij betreft is de HTC Touch HD een prima telefoon om te bellen! Huh, zeg ik dat nou echt? Een telefoon is toch om te bellen? De HTC Touch HD werkt ook perfect met mijn bluetooth carkit!

HTC Touch HD en Windows Mobile
In de eerste maanden was ik de weg nog weleens kwijt in mijn HTC Touch HD, maar naar verloop van tijd ging het allemaal prima. Alles is makkelijk te vinden en zeer gebruiksvriendelijk te bedienen.

HTC Touch HD en Office
Ik gebruik het toestel voor zakelijke doeleinden. Het is echt een super apparaat om mail te lezen en op te halen. Het versturen van mail gaat ook prima. Ik ben echter niet zo goed met het touchsreen, maar dat ligt bij mij. PDF, Excel en Word zijn prima te lezen en te gebruiken op de HTC Touch HD

HTC Touch HD en schade
Hij ziet er niet meer uit. Ik heb nooit een hoesje of tasje voor de telefoon gebruikt en dat is duidelijk zichtbaar. De Touch HD zit onder de krassen en verliest hier en daar wat lak. De achterkant is overigens wel nog prima in orde!

HTC Touch HD en foto’s
Over de foto’s ben ik niet echt te spreken. Ik vind de kwaliteit (zeker met wat minder licht) niet echt om over te schrijven. Nu maak ik gebruik van een Canon Eos 450D digitale spiegelreflex camera, dus wellicht ben ik wat verwend.

HTC Touch HD en internet
Over het gebruik van internet en de snelheid ben ik zeer tevreden. Ik kan er prima mijn dingen doen en maak er met regelmaat gebruik van. Wat ik wel een beetje tegen vind vallen is dat de verbinding geregeld wegvalt. Het is natuurlijk de vraag of dit aan de HTC Touch HD ligt of aan de provider.

Eind oordeel over 1 jaar HTC Touch HD
Ik ben erg blij met de HTC Touch HD, maar kijk eigenlijk een beetje uit naar een nieuwe HTC. Wellicht dat de HTC Tattoo het gaat worden!

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>