Facebook phone HTC First duikt

HTC First

Op 4 april aanstaande houdt Facebook een voorlopig nog onduidelijk evenement. Waarschijnlijk zullen zij op die dag de nieuwe Facebook Phone presenteren samen met HTC. Echter doken er vandaag al een aantal foto’s en de naam HTC First op via Twitter.

Al eerder gingen er geruchten rond over de naam HTC Myst. Maar volgens de bekende Twitter-account @evleaks gaat het om de HTC First. De smartphone zal morgen worden gepresenteerd. Het toestel heeft redelijk veel specificaties. Het beschikt namelijk over een dual-core Snapdragon S4 Plus MSM8960 processor, 1GB RAM, HTC Sense 4.5, 4.3-inch 720p display, Android 4.1.2 Jelly Bean, 5 megapixels digitale camera en een 1.6 megapixel front-facing camera.

Het zijn geen specificaties om mee te concurreren met de toptoestellen van het moment maar het zal Facebook vooral gaan om de sociale ervaring en de samensmelting van het netwerk. Hoewel op eerdere Facebook phones een Facebook button zat, is er op deze nog geen te vinden.

HTC First in kleur

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>