Google lanceert Android 4.1 Jelly Bean en eigen tablet

Android 4.1 HTC

Android 4.1 HTCGoed nieuws voor de liefhebbers van Google’s besturingssysteem Android, want er komt op korte termijn een nieuwe versie aan. Google heeft afgelopen week tijdens haar jaarlijkse evenement genaamd Google I/O, Android 4.1 Jelly Bean aangekondigd. De nieuwe versie speelt erg in op de vraag van de consument en maakt je smartphone nog sneller. Het is helaas nog niet duidelijk welke smartphones de update zullen krijgen, maar de HTC denkt al na over de verschillende HTC smartphones. In de video hieronder kun je alles over Android 4.1 terugvinden.

Naast de nieuwe software werd er opvallend genoeg ook een nieuwe tablet aangekondigd. De Google Nexus 7, zal de concurrentie aan moeten gaan met bijvoorbeeld de iPad, maar hij heeft een kleiner display. De 7 inch grote tablet heeft als één van de meest geavanceerde kenmerken een quad-core processor die voor enorme snelheden kan zorgen! De Nexus 7 gaat slecht €200,- kosten en is volgende maand al te verkrijgen.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>