HTC Butterfly is HTC’s eerste Europese Phablet

HTC Butterfly reclame

Waar we vroeger nog spraken over een mobieltje of GSM spreken we vandaag de dag voornamelijk over smartphones. Waar de toestellen vroeger zo klein mogelijk moesten zijn worden ze tegenwoordig steeds groter. Voor de reuzen op de markt is dan ook een nieuwe naam bedacht, de phablet. Hiermee wordt uiteraard ingespeeld op een combinatie tussen een tablet en een smartphone!

Nou kennen we inmiddels al twee echte phablets ontwikkeld door Samsung, maar HTC heeft onlangs ook haar eerste tablet voor de Europese markt aangekondigd! Het gaat om de HTC Butterfly, die voorzien is van een display van maar liefst 5 inch. Veder heeft hij een super snelle quad-core processor en beschikt hij net als zijn grootste concurrent de Samsung Galaxy Note 2 maar liefst 2GB aan RAM geheugen.

Volgens de laatste berichten gaat de HTC Butterfly na de kerst op de Nederlandse markt komen, maar we moeten daarbij wel nog een spreekwoordelijke slag om de arm houden.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>