HTC Dragon

HTC Dragon

HTC DragonHTC Dragon zou volgens online bronnen de opvolger worden van de HTC Hero. De HTC Dragon heeft iets weg van de HTC Leo, maar dan draaiende op Android en met een snelle 1 GHz Snapdragon processor. Naar verwachting zal de HTC Dragon op zijn vroegst begin volgend jaar op de markt verschijnen.

Look and feel HTC Dragon

De HTC Dragon zou een touchscreen met een resolutie van 800×480 pixels bevatten, wat dus waarschijnlijk duidt op een zeer groot scherm. De HTC Dragon wordt nu al de “game changer”genoemd en gaat waarschijnlijk ook worden uitgerust met de HTC Sense interface.

Bijzonderheden HTC Dragon

De geruchten gingen eerder de ronde dat de HTC Dragon de eerste Android OS met HTC’s Sense UI telefoon is met een Qualcomm 1GHz Snapdragon Processor, maar de laatste geruchten betwijfelen dit. HTC Dragon zal wel de 1GHz chipset bevatten, echter zal het niet van Qualcomm komen, maar van een OMAP 3640 chipset. Deze chipset is afkomstig van Texas Instruments en draait op een ARMv7 Cortex A8 CPU. Als de HTC Dragon op de markt komt met de Qualcomm processor, zal het de snelste Android telefoon zijn die er te krijgen is.

Specificaties HTC Dragon

- Processor: 1GHz- processor in de vorm van een Snapdragon- CPU

- Chipset: OMAP 3640

- Connectiviteit: TD SCDMA

- Resolutie: 800×480 pixels

- Draait op: Android 2.0

- Geheugen: 32GB

- Interface: HTC Sense

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>