‘HTC Fiesta, nieuwste Android telefoon?’

Er gaan geruchten de ronde dat HTC een nieuwe Android- telefoon, onder de naam ‘HTC Fiesta’, op de markt laat komen. In de database staat het toestel geregistreerd als ‘an Android telefoon’.

De HTC Fiesta, het nieuwste model van HTC, stond tussen andere telefoons op een lijst. Deze lijst zou telefoons bevatten die nog moesten worden goedgekeurd door de Bluetooth SIG groep. Er is nog weinig informatie te verstrekken over de HTC Fiesta, enkel dat wederom een Android- toestel betreft van HTC en dat hij te verkrijgen zal zijn in Azië, Europa en Noord- Amerika. Daarnaast kan er alleen gezegd worden dat de Smartphone beschikt over Bluetooth, omdat de HTC Fiesta simpelweg in de database van Bluetooth SIG werd gevonden.]bn
Eerder was een lek te vinden in de roadmap van dit jaar, maar hier staat de HTC Fiesta echter niet tussen. Er kan daarom vanuit worden gegaan dat de HTC Fiesta dit jaar nog niet op de markt gaat komen, maar waarschijnlijk volgend jaar pas. De kans is aanwezig dat de informatie over de nieuwste Android telefoon van HTC niet meer dan een roddel is, omdat de release van het toestel toch nog ver in de toekomst ligt. Het zou op zijn minst merkwaardig zijn dat er nu al een lek te vinden is.
Welke interessante mogelijkheden de telefoon gaat bieden of hoe de HTC Fiesta eruit komt te zien is nog onbekend. Houd de site dus in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen en informatie.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>