HTC is druk bezig met ontwikkeling van drie nieuwe tablets

htc tablets

De tablet neemt inmiddels een indrukwekkende rol in binnen onze samenleving. In een onlangs verschenen nieuwsbericht was dan ook te lezen dat in Nederland 1 op de 2 huishoudens in het bezit is van een tablet. Het is dan ook niet voor niets dat fabrikanten als HTC zich richten op de ontwikkeling van nieuwe tablets. Er lijken er nu dus drie nieuwe op komst.

Een tablet is niet alleen een vervanger van de pc, maar veel meer dan dat. Hij wordt als centraal punt binnen een huishouden gebruikt. Naast internetten zijn er ook veel mensen die tv kijken op hun tablet. Een alles in 1 pakket is tegenwoordig zo aangeschaft, waardoor dit allemaal mogelijk is.

Doordat steeds meer mensen een tablet gaan gebruiken worden er ook steeds hogere eisen aan gesteld. Daarnaast wordt de doelgroep groter, waardoor fabrikanten gedwongen worden om meer “smaakjes” aan te bieden.

Volgens Nu.nl werkt HTC momenteel aan de ontwikkeling van een nieuwe tablet voor Google Nexus en twee tablets die onder haar eigen naam zal worden uitgebracht. Er worden twee codenamen gebruikt, maar helaas kunnen we daar nog niet veel uit opmaken.

De namen die nu nog in het geruchtencircuit gebruikt worden zijn Volantis en Flounder. Een vrije vertaling van deze woorden (bot en vliegend?) geeft natuurlijk ook niet al te veel informatie vrij.

Komt er ook een smartwatch van HTC?

In 2013 gaf HTC al toe dat ook zij druk bezig zijn met het ontwikkelen van een smartwatch. Dit zijn horloges die kunnen communiceren met andere apparaten zoals een smartphone en zo informatie uit kunnen wisselen. Misschien komt er nog wel een tijd dat je ook op je smartwatch het programma kun volgen wat je echt niet kunt missen als je even naar het toilet moet.

Lanceringen.

In september zal in Berlijn de jaarlijkse IFA plaatsvinden. We verwachten dat HTC op of in aanloop naar dit evenement de nieuwe producten zal lanceren. Uiteraard houden wij jullie op de hoogte van de ontwikkelingen aldaar.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>