HTC One X krijgt quad-core concurrentie van Samsung

Samsung-Galaxy-S3

Samsung-Galaxy-S3De HTC One X is de beste smartphone van dit moment, maar Samsung heeft onlangs haar concurrent aangekondigd. Het gaat om het nieuwe vlaggenschip in de Galaxy Serie. De Samsung Galaxy S3 heeft net als de One X een quad-core processor aan boord, maar met een maximale snelheid van 1.4 GHz. Beide smartphones beschikken over een groot touchscreen display, waarbij die van de S3 0,1 inch groter is met 4,8 inch.

Verschillende weblogs hebben beide toestellen met elkaar vergeleken, maar een echte winnaar kunnen wij niet ontdekken. Beide toestellen hebben unieke features die ze uniek maakt. Zo heeft de HTC One X een aantal functies die echt gericht zijn op het maken van mooie en vooral snelle foto’s. De Galaxy S3 heeft met S Voice een speciale (van Apple’s Siri afgeleide) spraakherkenning.

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>