HTC presenteert opvolger van de HTC One X

HTC One X Plus Display muziek

HTC heeft een vierde smartphone aan de succesvolle One-serie. Aan het begin van dit jaar maakte we al kennis met het vlaggenschip de HTC One X en daar komt nu een geoptimaliseerde versie van op de markt. De HTC One X+ oogt voor een groot gedeelte hetzelfde als zijn voorganger, maar heeft onder de motorkap een aantal mooie verbeteringen ondergaan.

De processor van de smartphone is geüpgrade van 1.5 GHz naar 1.7 GHz snelheid. Daarnaast biedt de iets sterkere batterij van de HTC One X Plus je ook de mogelijkheid om langer gebruik te maken van je nieuwe krachtpatser. Zoals gezegd zal het uiterlijk van deze smartphone iets anders zijn dan dat van zijn voorganger. Met name de rode kleur van Beats Audio zal iets meer terug komen in het toestel.

De One X Plus wordt alleen in een 64GB versie op de markt gebracht en heeft een advies verkoopprijs van € 675! Hij moet begin november in de Nederlandse winkels liggen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>