Krijgt HTC concurrentie van Motorola in Nederland?

moto g

De meeste onder ons zullen het merk Motorola vooral nog herkennen van die oude stevige gsm’s uit het begin tijdperk van de mobiele telefoons. Toch heeft het bedrijf zich vooral buiten Nederland de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Daar komt nog eens bij dat het bedrijf is overgenomen door niemand minder dan Google! Genoeg reden dus voor HTC om de ontwikkelingen omtrent Motorola nauw in de gaten te houden.

Sinds kort is Motorola met een geheel nieuwe en toch wel opvallende smartphone ook in Nederland geland. Het gaat om de Motorola Moto G, welke gezien kan worden als een directe concurrent in het mid-range segment. Verschillende Nederlandse blog zijn erg positief over deze nieuwe telg.

De Moto G heeft een 4.5 inch groot display met een maximale resolutie van 1280×720 (HD Ready 720p). Daarnaast is hij voorzien van een 5 megapixel digitale camera, een 1,2 GHz snelle quad-core Qualcomm Snapdragon 400 processor en 1GB werkgeheugen.

Wat vooral opvallend is aan de Moto G is dat hij vrij goedkoop is. Je betaalt momenteel slechts € 219,- voor een nieuw toestel en dat is niet duur! Hij zal vanaf deze maand in Nederland leverbaar zijn.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>