Nieuwe Stylus voor de HTC HD2

StylusDe HTC HD2 krijgt waarschijnlijk een nieuwe stylus. Er zijn mensen die klaagde over het “pennetje” van de HTC HD2, maar nu lijkt het erop dat HTC hier gehoor aan gaat geven. Op de foto is de nieuwe stylus te bewonderen. Wanneer hij naar Nederland komt en hoe hij verkrijgbaar wordt is nog niet bekend.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

3 thoughts on “Nieuwe Stylus voor de HTC HD2

 1. Wat een onzin.. heb zelf de HD2 enkele weken in gebruik, en vind een stylus overbodig. Als je hele dikke vingers heb zal het misschien een uitkomst zijn, maar verder is dit een geweldig toestel, met een SUPER touchscreen. Is met geen ander toestel te vergelijken.

 2. @Angelo :
  Ik heb zelf ook reeds enkele weken de HD2, maar ik weet zeker dat ik zo’n stylus zal aanschaffen als deze op de markt is.
  Mijn vingers zijn absoluut niet dik, maar de gevoeligheid van de HD2 is naar mijn mening dusdanig hoog dat ik (tot ergernis toe) steeds naast de juiste letter of cijfer toets.
  Ik vind dat HTC zo’n stylus er gewoon standaard bij moest leveren (gezien de prijs van ‘t toestel zou dat wel mogen).

 3. Nou ik heb die stylus inmiddels gekocht 20 euro en hij mag zo de vuilnisbak in.
  Zoek maar op youtube naar de stylus hack die werkt veel beter.(anti statisch zakje)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>