Nieuwe versie HTC Sense voor Android.

HTC-Sense

HTC-SenseOndanks de standpunten van Google heeft HTC aangekondigd dat het aantal nieuwe functies in petto heeft voor de HTC Sense gebruikersinterface voor Android-telefoons. De nieuwe versie van HTC Sense, die naar verwachting deze zomer nog zal verschijnen, zal meer interactiviteit met de home-screens hebben en maakt de lancering van bepaalde taken eenvoudiger. Daarnaast zal het screenlock scherm meer informatie bevatten, zoals plaatselijk weer en zijn er snelkoppelingen naar veelgebruikte programma’s direct te openen.

HTC is ook bezig om de verbetering van haar camera software te optimaliseren. Zo zou de tijd die het duurt om een ​​foto te klikken worden versneld, zodat gebruikers de belangrijkste momenten niet meer hoeven te missen. HTC’s doel met HTC Sense is onderscheiden te kunnen zijn op de Android markt en dus anders dan andere!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>