Nokia werkt aan concurrerende smartphone voor HTC

Nokia Lumia 900 specificaties

Nokia Lumia 900 specificatiesZoals algemeen bekend is, was HTC één van de eerste smartphone fabrikanten die achter de software van Microsoft stond. Na een heel aantal positieve samenwerkingen heeft HTC een aantal top toestellen met Windows Phone 7 en 7.5 op de markt gebracht. Uiteraard neemt de concurrentie in deze markt toe en werkt ook grootmacht Nokia aan haar Windows Phone lijn.

De Nokia Lumia serie, die momenteel bestaat uit twee top toestellen, lijkt op korte termijn uitgebreid te gaan worden. De Finse fabrikant zou in het diepste geheim werken aan de Nokia Lumia 900, wat een ware concurrent voor de smartphones van HTC  moet gaan worden.

De geruchten gaan dat de Lumia 900 voorzien is van perfecte specificaties en zelfs de strijd aan moet kunnen met de iPhone 4s. We verwachten dat de concurrent van HTC het toestel ergens in februari 2012 aan zal kondigen. We zijn benieuwd!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>