Top 10 feestdagen- applicaties HTC

FeestdagenOm tijdens de feestdagen je HTC gsm optimaal te gebruiken voor de gezelligste dagen van het jaar, heeft HTC een top tien samengesteld van handige applicaties voor je eigen Android- gsm.

1:          Xmas tree
Deze applicaties is zeer handig als u nog wat mensen bent vergeten kerstkaarten te sturen. Met de Xmas tree kan er op je HTC een kerstboom worden opgetuigd om deze vervolgens met al je vrienden te kunnen delen door middel van bijvoorbeeld Facebook, e-mail, hyves of Twitter. Je eigen, persoonlijke kerstboom kun je ook instellen als wallpaper op je HTC.

2:          BigOven
Een super handige applicatie voor je HTC telefoon is de BigOven. Hij helpt je bij het koken van de kerstmaaltijden, doordat je kan kiezen uit meer dan 170.000 heerlijke recepten. Zijn er na de feestdagen nog ingrediënten over, dan creëert BigOven hier een splinternieuw recept van.

3:           Grocery list
‘Wat moest ik ook alweer allemaal halen voor het kerstdiner?’ is een vraag die deze applicatie niet kent. De Crocery list helpt je bij het boodschappen doen, waardoor twee keer naar de winkel gaan verleden tijd is. Er kunnen per supermarkt verschillende boodschappenlijstjes worden gemaakt.

4:          Layer – winkels en openingstijden
Met de Layer staat u nooit meer voor gesloten winkeldeuren. Deze applicatie geeft u alle openingstijden van alle winkels in Nederland door, zodat u ook nog op het laatste moment vuurwerk of ingrediënten voor het kerstdiner kunt kopen.

5:          Christmas ringtones
Proef de kerstsfeer en vergeet dan ook niet je HTC! Download de gezelligste kerstringtones en kom in de heerlijke feestdagenstemming.

6:          Merry Christmas quiz
Wat weet jij allemaal over kerstmis? De Merry Christmas quiz is een goed middel om te testen hoe ver jij op de hoogte bent van deze gezellige dagen.

7:          Christmas radio
Je hebt geen radio meer nodig om kerstliedjes te kunnen luisteren. Met je eigen HTC Android Smartphone kun je via wereldwijde radiostations genieten van kerstmuziek rond de feestdagen.

8:          Chrismas Snow Globe
Door deze applicatie te installeren op je HTC telefoon is een glazen sneeuwbol overbodig. Tover je eigen mobiel om tot een glazen sneeuwbol; schud en de sneeuw valt naar beneden.

9:          10.001 Cocktails
Maak je eigen, maar zeer professionele Coctails tijdens de feestdagen en verras je vrienden en familie. Deze applicatie geeft je de recepten.

10:         NYE Count Down
Kun je niet wachten tot het nieuwe jaar eindelijk begint? De New Yeaur Count Down applicatie helpt je de uren, minuten en seconden af te tellen tot 2010.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws and tagged , , door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>