Update HTC One verbetert prestaties van de camera

HTC One Featured

Fabrikanten lanceren vaak nieuwe updates voor sommige toestellen. Het gaat hierbij niet alleen om software maar ook om firmware updates. Met firmware worden bepaalde functies verbeterd zoals de camera of batterij. Zo heeft HTC ook een update hiervan uitgebracht. De camera van de HTC One zou verbeterd zijn.

Wel is al gebleken dat de camera van de HTC One bij weinig licht nog goed presteert. De foto’s in het daglicht waren alleen wat minder goed, deze waren soms wat wazig.

Qua afbeeldingen is er een duidelijk verschil te zien. De foto’s zijn veel scherper en vooral de randen zijn nu beter te zien. Het probleem zat hem waarschijnlijk in de fotostand, de foto’s op ISO800 waren het onduidelijkst. De foto’s waren al een stuk beter op een andere stand. HTC meldt dat de smartphones met nieuwe software in april worden uitgebracht.

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door Wesley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>