Windows Phone 7 applicatiewinkel telt 9.000 apps

HTC Windows Phone 7

HTC Windows Phone 7Het lijkt goed te gaan Microsoft, althans met de applicatieswinkel. Nog geen twee weken geleden haal Microsoft een recordaantal van 8.000 applicaties in de winkel, maar vandaag wordt daar nog eens een schepje bovenop gedaan. Na vandaag telt de applicatiewinkel van Microsoft maar liefst 9.000 applicaties.

Met deze groei lijkt het Amerikaanse bedrijf concurrent Apple achterna te gaan. We moeten er uiteraard wel vanuit gaan dat de markt veranderd is en zo’n groei in deze tijd veel realistischer is dan in de periode dat Apple startte!

Dit bericht werd geplaatst in Nieuws door admin.

One thought on “Windows Phone 7 applicatiewinkel telt 9.000 apps

  1. Voor de pocket pc ‘s, die met Windows mobile 2003 en later draaien, zijn al jaren APS’s beschikbaar. Apple APS’s zijn niet dus niet helemaal nieuw maar heeft op dit punt het aanzienlijk verbeterd, doorontwikkeld en met iTunes store heel erg toegankelijk gemaakt. Androoid en Microsoft nemen dit model nu over. Feit blijft dat MicroSoft hiermee is begonnen en veel van die APO’s zijn nu ook beschikbaar voor de Phone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>