HTC Desire S

HTC Desire S

HTC Desire SDe HTC Desire S is wederom een uitbreiding in de Desire familie. Het toestel is officieel aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De Desire S draait uiteraard op Google Android en zal in Nederland verschijnen met Google Android 2.3 Gingerbread. HTC heeft de nieuwe telefoon uit de Desire serie niet alleen voorzien van een nieuwe uiterlijk, maar ook een aantal specificaties zijn verbeterd.

Gratis HTC Desire S

Gratis HTC Desire S, nú slechts € 24,50 bij een Vodafone abonnement. Klik hier!

Front face camera.

De HTC Desire S bevat net als zijn voorganger een 5.0 megapixel camera aan de achterzijde. Deze camera is voorzien van een LED-flitser, waardoor ook bij in donkere omgeving prima foto’s gemaakt kunnen worden. Waar de HTC Desire S en de oude variant echt van elkaar verschillen is de camera aan de voorzijde. De Desire S heeft een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde, waardoor video-bellen mogelijk wordt.

Geheugen en processor.

Door een 1Ghz Qualcomm MSM8255 Snapdragon processor is de HTC Desire S met recht een snelle GSM te noemen. Programma’s, applicaties en widgets lopen soepel en gesmeerd.  Het RAM geheugen van de Desire S is 768MB. Het interne geheugen is 1.1GB, maar met behulp van een MicroSD-card uit te breiden tot maar lieft 32GB!

HTC Desire S videopreview.

De onderstaande video van de HTC Desire S is een uitgebreide preview. De video neemt je mee in de functies van de HTC Desire S en geeft een goed beeld van de mogelijkheden die het toestel biedt.

Eerste Hands-on video van de HTC Desire S.

Tijdens het Mobile World Congress verschenen al een aantal eerste Hands-on video’s van de HTC Desire S. Hieronder vind je een 1.55 minuten durende video, waarbij je een goede eerste indruk van het toestel krijgt!

Officiele foto’s van de HTC Desire S.

HTC heeft net als bij andere toestellen ook voor de HTC Desire S een aantal officiële foto’s vrijgegeven. Deze foto’s vind je in onderstaande overzicht!

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>