HTC Desire Z

HTC Desire Z

HTC Desire ZNa het succes van de HTC Desire, heeft HTC besloten om de Desire reeks uit te breiden met twee nieuwe Google Android toestellen. Eén van die toestellen is de zeer uitgebreide en zakelijk ogende HTC Desire Z. Natuurlijk is dit toestel veel meer dan een zakelijke GSM. De Desire Z biedt naast een 3,7 inch groot touchscreen ook een full qwerty toetsenbord, wat je als gebruiker de mogelijkheid geeft om van beide gebruik te maken. Kortom, HTC heeft met dit toestel wederom een zeer zakelijke en functionele Android GSM op de markt gebracht!

Gratis HTC Desire Z


Verdwalen is geen optie!

De HTC Desire Z draait op Google Android 2.2 gecombineerd met HTC Sense. Deze versie van het besturingsysteem is o.a. voorzien van Google Maps, waardoor je nooit meer kunt verdwalen. Met behulp van de interne GPS-antenne kun je kosteloos navigeren op je Desire Z. De combinatie van GPS en Google Maps zorgt er namelijk voor dat je geen data-roaming nodig hebt, waardoor je dus kosten bespaart!

HTC Desire Z EmailInternet, het laatste nieuws en in contact staan met je vrienden.

Sociale media als Hyves, Twitter en natuurlijk Facebook zijn simpelweg niet meer weg te denken uit onze hedendaagse cultuur. De HTC Desire Z is met behulp van HTC Friend Stream in staat om een unieke koppeling te maken tussen je verschillende sociale netwerken, zodat je alles in één overzicht bij kunt houden. Daarnaast is het toestel in staat om ook al je e-mailaccounts te koppelen en deze in één overzichtelijk inbox terug te laten komen. Zo kun je heerlijk achterover leunen en je e-mails rustig bekijken.

HTC heeft de Desire Z voorzien van Flash 10.1 ondersteuning, waardoor browsen op het internet een stuk plezieriger wordt. Geen halve pagina’s of flashmovies meer, maar soepel en snel internet. Die snelheid wordt o.a. veroorzaakt door de 3G verbinding die je met de HTC Desire Z kunt maken. Deze 3G verbinding zorgt ervoor dat je met maar liefst 14.4 Mbps kunt downloaden en 5.76 Mbps kunt uploaden!

HTC Desire Z veiligGeen diefstal of verlies, beheer je HTC Desire Z op afstand.

Een unieke koppeling tussen je HTC Desire Z en HTC Sense maakt het mogelijk om je telefoon op afstand te beheren. Door een account aan te maken op htcsense.com en je toestel te registreren is je toestel relatief veilig. Ben je het toestel kwijt, dan kun je hem via de website af laten gaan, zelfs wanneer je hem op stil hebt staan. Een back-up maken van al je bestanden en contacten is ook in een handomdraai gedaan.

Zo kun je het toestel eenvoudig terugvinden, wanneer je hem kwijt bent of wanneer iemand zo vriendelijk geweest is om hem voor je te bewaren tot je hem terug komt halen.

Even een filmpje kijken wordt een hele andere ervaring.

Met de HTC Desire Z wordt een filmpje kijken op je GSM naar een heel nieuw niveau getild. Natuurlijk is er een koppeling met YouTube om je favoriete video’s te bekijken, maar de mogelijk om op HD kwaliteit je video’s af te spelen is natuurlijk een genot. Daarnaast biedt het 3.7 inch grote display voldoende ruimte voor een “grote” video.

Zoeken met foto’s.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Hoe zou het zijn om met 1000 woorden tegelijkertijd te zoeken? Installeer gratis Google Goggles op je HTC Desire Z en je weet het. Google Goggles is een applicatie, waarmee je met behulp van een foto informatie op kunt zoeken. Loop je in het bos en zie je een zeldzame paddenstoel, maar er een foto van en zoek via Goggles. Door beeld herkenning heb je binnen no-time de informatie die je zoek!

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

7 thoughts on “HTC Desire Z

 1. Goeiedag allemaal,
  wie weet hoe het zit om je htc aan je autoradio te koppelen met usb…
  Telkens als ik het probeer zegt ie dat mijn sdkaart niet gevonden wordt en haal ik hem er uit dan weer wel.

  Ik zit er nu wel aan te denken een kabeltje te halen voor de aux ingang van me autoradio van uit mijn hoofdtelefoon uitgang op HTC. maar mijn ervaring is dat het geluid dan minder wordt.

  Wie kan mij helpen?

  Alvast vriendelijk bedankt.

  Groet Ronald

 2. Deze website is echt een walk-through voor alle info die je wilde over deze en wist niet wie hij moet vragen. Glimpse hier, en je zal zeker ontdekken.

 3. Leuke telefoon. Alleen Kl*te service vanuit HTC. Bekend probleem met de moederbord van deze telefoon. (klacht dat de tel. spontaan uitvalt) maar indien je een klein krasje op je tel. is dit meteen geen garantie meer…

  Jammer!

 4. Toen ik mijn Gmail-account aanmaakte op de HTC Desire Z is deze als de HTC Vision gedetecteerd. Het gevolg is nu dat ik in de Market heel veel apps niet te zien krijg omdat ze niet compatibel zijn met de HTC Vision. Via de pc kan ik de apps die ik op de telefoon niet zie wel zien, maar dan kan ik ze vervolgens niet installeren.

  Ter controle heb ik dit zelfde Gmail-account ook gekoppeld aan een HTC Wildfire S. Op deze telefoon heb ik geen problemen, ik zie nu alle apps en kan ze ook installeren. Ook via de pc-website van de Market zie ik nu alle apps, en kan ik nu op afstand de apps op de HTC Wildfire S telefoon zetten… Alleen wanneer ik de HTC Vision (mijn Desire Z dus) aanklik dan krijg ik weer de melding te zien dat hij incompatibel is.

  Ik heb al gelezen dat meerdere personen dit probleem hebben, alleen heb ik nog geen oplossing kunnen vinden. Heeft iemand hier al een oplossing voor?

 5. Ik ben niet geheel tevreden over deze telefoon, bij heel veel contacten komt er geen geluid bij bellen en opnemen gaat heel vaak niet!!! Of als ik iemand per ongeluk bel krijg ik het toestel niet meer uit…Duur grapje want ik moet steeds mensen terug bellen…

 6. Geweldige telefoon, heb hem al driekwart jaar en ben er superblij mee. Even een probleempje gehad met het lezen van de geheugenkaart (las niet alle foto’s meer) maar dit heeft HTC netjes verholpen. Kreeg hem zelfs terug in een mooi doosje met doekje voor scherm en pen erbij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>