HTC Evo 3D

HTC Evo 3D front

HTC Evo 3D frontHTC heeft met de HTC Evo 3D haar eerste 3D telefoon op de markt gebracht. Het toestel werd in eerste instantie in Amerika uitgebracht bij de provider Sprint, maar zal op korte termijn ook Europa gaan veroveren.

Als je aan 3D denkt, dan denk je al snel aan zo’n gekleurde bril die je op moet zetten om het beeld in 3D te kunnen zien, maar bij de HTC Evo 3D is dat niet nodig. Je kunt je 3D beelden dus zonder bril bekijken op het haarscherpe 4.3-inch QHD display.

De HTC Evor 3D wordt in Nederland standaard geleverd met Google Android 2.3 Gingerbread. Uiteraard bieden de specifcaties van de HTC Evo 3D de mogelijkheid om deze software te updaten, wanneer er nieuwe versies van Android beschikbaar zijn.

Wanneer alle specificaties van de HTC Evo 3D bekend zijn, zullen we een uitgebreide review van het toestel plaatsen. Hieronder kun je vast een aantal foto’s en video’s van de HTC Evo 3D bekijken.

HTC Evo 3D video.

Een video geeft een uitermate goed beeld van een nieuwe gsm. Onderstaande video van de HTC Evo 3D is door HTC zelf ontwikkeld.

HTC Evo 3D foto’s.

Onderstaande afbeeldingen van de HTC Evo 3D zijn afkomstig van HTC zelf. Op de foto’s kun je alle kanten van de HTC Evo 3D op je gemak bekijken en zien dat het toestel een zeer strakke en moderne uitstraling heeft.

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>