HTC HD Mini

HTC HD Mini

HTC HD Mini

Het lijkt erop dat de HTC een mini- variant op de HTC touch HD2 gaat uitbrengen. XDA lekte de informatie uit het HTC portfolio. In april van dit jaar zal de HTC HD mini uitgebracht worden in Europa en Azië. Hieronder lees je een uitgebreide HTC HD Mini review. Daarnaast vind je aanbiedingen van de HD Mini en natuurlijk specificaties.

HTC HD Mini Vormgeving

De HTC HD mini is voorzien van een 3.2 inch HVGA capacitief display dat erg helder is. Ook het OS is gevoelig genoeg. Het scherm is niet zo groot als die van de originele HTC HD 2, maar dat betekent niet dat het toestel minder handzaam is dan zijn grotere broer. Door de kleinere vormgeving van de HTC HD mini scoort het toestel hoger in vormfactor. De telefoon is dan ook de mini versie van de HTC HD2. De vormgeving is verder bijna hetzelfde als de HTC touch HD2, met enkele kleine veranderde details. Zo is bijvoorbeeld de hardware in de telefoon geel van kleur. Wanneer u zo naar de HTC HD mini kijkt ziet u dit natuurlijk niet, maar de gedachte dat de binnenkant geel is, is al leuk. Kort door de bocht is de HTC HD mini zeer uniek qua design, compact, elegant en van alle tijden.

HTC HD Mini Aanbieding

De HTC HD Mini is helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze in Nederland op de markt komt, houden we op de hoogte van de beste aanbieding met de HTC HD Mini.

HTC HD Mini Multimedia

De HTC HD mini beschikt over een 5 megapixel camera. De camera van de HTC HD mini bevat tevens autofocus. Blijf dicht bij je vrienden door al je contactmomenten in alle mogelijke vormen via je HTC HD mini netjes te organiseren op basis van de persoon, niet op basis van de applicatie. U kunt in slechts een druk op de knop switchen tussen email en een gesprek. Ook is het met de HTCH HD mini mogelijk om iedereen van een email bericht in een Multi- party gesprek te betrekken in een paar klikken. Ook kunt u eenvoudig webpagina’s, PDF- bestanden enzovoort in- en uitzoomen. De HTC HD mini maakt het ook mogelijk om agendapunten op te slaan en een Music- library bij te houden.

HTC HD Mini Techniek

De HTC HD mini zal gaan lopen op een 600 Mhz Qualcomm MSM7227 processor, WinMo 6.5.3 en de nieuwste versie van HTC Sense. Deze is versie van HTC Sense is ontwikkeld met als rode draad dat de gebruiker centraal staat. HTC Sense is gebaseerd op drie principes: ‘Make it mine’, ’Stay close’ en ‘Discover the Unexpected’. In april zal de HTC HD mini op de markt komen in Europa met 7.2Mbps 900 / 2100 HSPA. Ook beschikt de HTC HD mini over diverse sensoren, zoals de nabijheidssensor. Deze sensor helpt de HTC HD mini aan te geven wanneer het display onbedoeld wordt aangeraakt bij het beantwoorden van een telefoongesprek. Ook bevat de HTC HD mini een lichtsensor die uit zichzelf de helderheid van het display aanpast. U kunt verder de HTC HD mini personaliseren met behulp van software applicaties uit de Windows Marketplace.

HTC HD Mini Navigatie

De HTC HD Mini beschikt over een interne GPS antenne, waardoor navigatie mogelijk is. Helaas heeft de HD Mini, net als de meeste toestellen, geen voorgeïnstalleerde navigatie software. Wil je navigeren op je HTC HD Mini, dan zul je navigatie software aan moeten schaffen van bijvoorbeeld TomTom.

HTC HD Mini Speciale functies

Met de HTC HD mini is het mogelijk om iedereen zijn Twitter updates te volgen met de built-in cliënt. U hoeft met de HTC HD mini niet meer thuis voor de PC  te zitten om het Twitter- verkeer te volgen en eraan deel te nemen. Bovendien beschikt de HTC HD mini over de HTC Peep. Dit is een Twitter- applicatie die is gebaseerd op Windows. De HTC HD mini opent automatisch deze Peep- applicatie, wanneer u zelf een Twitterbericht wilt schrijven. Verder bevat het toestel ook GPS die uw precieze locatie in een paar klikken kan weergeven. Erg handig wanneer u de weg kwijt bent en geen navigatie bijheeft, enkel uw HTC HD mini. Ten slotte heeft de HTC HD mini nog een aantal applicaties die u echt zou moeten beleven dan dat het u wordt uitgelegd.  Zo kunt u bijvoorbeeld virtueel het weer waarnemen op de levensechte wallpaper die tevens automatisch uw locaties bepaalt.

HTC HD Mini Afbeeldingen

HTC HD Mini Video

HTC HD Mini Gebruiksgemak

De HTC HD Mini kent een hoge dosis aan gebruiksvriendelijkheid. D e Smartphone is optimaal aangepast aan de wensen van de consument, mede door de omvang van het apparaat compacter te maken. De bediening van de HTC HD Mini is eenvoudig, het ontwerp is degelijk en handig en het toestel kent een hoge functionaliteit. De schil van de HTC HD Mini is zacht en elegant, maar de achterkant van het toestel laat een slechts een zeer klein stukje van de robuustheid en het echte vakmanschap waarmee de HTC HD Mini is gemaakt doorschemeren. Die robuustheid komt namelijk tot uiting bij de bevestigingspunten aan de achterzijde van het toestel.

HTC HD Mini Windows

‘People centric communication’ is de rode draad in het ontwerp van de HTC HD Mini Smartphone. Met dit toestel heeft u binnen een mum van tijd alle persoonlijke communicatie van het verleden, maar ook mogelijkheden op een rij. Daarnaast beschikt de HTC HD Mini over een complete Outlook integratie. Tekstberichten, multimediaberichten, gepleegde telefoongesprekken, e-mailberichten, updates in sociale netwerken en noem maar op is per persoon geordend en in een enkele oogopslag terug te zien op de HTC HD Mini. Twitter en HTC Peep is tevens niet meer weg te denken, wanneer u in het bezit bent van een HTC HD Mini. Bent u op zoek naar een hoogwaardige Windows Mobile Smarthpone, dan bent u met de HTC HD Mini bij juiste adres.

HTC HD Mini Specificaties

Merk: HTC
Typte: HD mini (HTC Photon Model Candybar)
Grootte: 81.28 mm
Resolutie: 320 x 480 pixels
Kleur: Zwart
Wifi: Ja
Maten: 104 x 57 x 10.9mm
Beeldscherm: 3.2 inch HVGA capacitief touch screenNetwerken: WCDMA/HSPA: 900/2100 Mhz GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 Mhz Maximum
Snelheid: UL=2 Mbps; DL=7.2 Mbps
Operating System: Windows Mobile 6.5 with HTC Sense
MMS: Ja
T9 tekstvoorspelling: Ja
Kleurenscherm: 65.000 kleuren
FM- radio: Ja
Video- call: Nee
Camera: 5 megapixel met auto focus
Intern geheugen: 512 MB Flash, 256 MB Ram
Uitbreidbaar geheugen: 16GB
Geheugenkaart: microSD
Processor: 600 Mhz Qualcomm MSM7227
WLAN: 802.11b/g
Bluetooth: 2.1 met EDR
GPS: GPS/AGPS
Batterij: 1300 mAh
Speciale features: Motion G-sensor, FM radio, 3.5mm audio jack, MicroUSB, Straight Talk Lite, People, TouchFLO 3D, Business Kaart scanner, Facebook, Twitter

Samenvatting HTC HD Mini

De HTC HD Mini is een super compacte smartphone die van alle gemakken voorzien is. Hij ligt prima in de hand en is razendsnel. Jammer is wel dat de HTC HD Mini geen 1GHz snapdragon processor heeft, maar dat maakt hij wel weer goed met alle andere specificaties. De HTC HD Mini is misschien niet het toestel van de toekomst, maar zeer zeker wel een aanrader!

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>