HTC HD7

HTC HD7

HTC HD7HTC heeft de HTC HD7 officieel aangekondigd tijdens het Windows Phone 7 launch event in New York. Tijdens de lancering werd bekend dat de HTC HD7 beschikt over een een 4.3 inch AMOLED touchscreen hebben met 1280 x 800 pixels, Wi-Fi, HDMI poort, 5 Megapixel camera met dual LED flash en HD video recording, 1GB RAM, dual core ARM-based processor en een 1800 mAh batterij. De HTC HD7 mag zich dus met gemak een top toestel noemen en valt absoluut in het smartphone segment.

HTC HD7 prijzen

De HTC HD7 is officieel niet verkrijgbaar in Nederland.

Foto’s en video’s maken met de HTC HD7.

Een 5.0 megapixel camera met de mogelijkheid om 720P HD video opname te maken. Dat is waar de HTC HD7 over beschikt en de mogelijkheden die het biedt. Niet langer meer slechte kwaliteit foto’s of video’s. Door de LED-flitser ben je zelfs in staat om in het donker haarscherpe foto’s te maken
Wil je de foto’s direct bewerken, dan kan dat. Met de speciaal ontwikkelde applicatie kun je de foto’s omtoveren tot wat jij wil. Daarnaast biedt de HTC HD7 de mogelijkheid om via de Facebook app, je foto’s direct online te plaatsen en te delen met je vrienden.

HTC HD7 en gaming.

HTC heeft met de komst van de HD7 de focus naast social media ook gelegd op het mobiel gamen. Het display, het interne geheugen en de snelheid van de HTC HD7 zorgen ervoor dat gamen een plezier wordt! Door middel van Xbox Live kun je ook eindeloos tegen vrienden en andere online gamers spelen. Voordeel is ook nog eens dat je een hoop spelen eerst kunt proberen voor je ze via de mobiele shop koopt.

HTC HD7 – First Look officiĆ«le video

HTC HD7 en Windows Phone 7

Zoals gezegd zal de HTC HD7 gaan draaien op Windows Phone 7. Met dit revolutionaire besturingssysteem hoopt Microsoft een nieuw tijdperk aan te breken in de smartphone wereld en de concurrentie aan te gaan met Apple en Android. Windows Phone 7 is een zeer geavanceerd besturingssysteem dat over tal van features en functionaliteiten beschikt. Bekijk hieronder de uitgebreide video over Windows Phone 7, het os van de HTC HD7.

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

3 thoughts on “HTC HD7

  1. Mooi toestel maar, ten eerste:
    geen 4.3 inch AMOLED touchscreen Maar een: LCD capacitive touchscreen

    Ten tweede geen: 1280 x 800 pixels maar een 480 x 800

  2. De Htc HD7 heb ik nu al een tijdje, het is een super telefoon, scherpe camera. 1 van de betere geluidsspeakers intern dan de meeste smartphones. en tevens 3x zo goedkoop als de nederlandse smartphones. echter is deze telefoon ook met taal in het nederlands te zetten om het een EU telefoon is. telefoon werkt fijn, geen problemen met sim kaart of sd kaart of wat dan ook. zet de taal in NL en je hebt een top telefoon. nieuwprijs rond de 190 euro. eindelijk een fair prijs. zelfde mogelijkheden als een toestel van 5 a 600 euro… mooie weergave en snel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>