HTC Salsa

HTC Salsa

HTC SalsaHTC kondigde tijdens het Mobile World Congress in Barcelona een aantal nieuwe toestellen aan, waaronder twee zo geheten Facebook toestellen. De HTC Salsa is er daar een van. De HTC Salsa is een toestel dat in de eerste oogopslag doet denken aan de HTC Legend, maar wel degelijk een eigen look en feel heeft.

Facebook integratie.

Opvallend is natuurlijk de Facebook-button aan de onderzijde van deze smartphone. Met deze knop sta je in direct contact met je Facebook account en kun je zeer eenvoudig op de hoogte blijven van alles wat er speelt. Daarnaast kun je de foto’s die je met je 5.0 megapixel camera maakt direct op je Facebook account toevoegen!

HTC heeft de Salsa voorzien van een 3.4 inch touchscreen met een maximale resolutie van 480 x 320 en de laatste versie van Google Android, namelijk Google Android 2.3 Gingerbread.

HTC Salsa first look.

Hieronder kun je de eerste officiële video van de HTC Salsa bekijken. Het filmpje geeft je een goede eerste indruk en geeft aan wat de mogelijkheden van het toestel zijn.

Later volgt een uitgebreide review van de HTC Salsa!

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>