HTC Smart

HTC Smart

HTC Smart De HTC Smart is een low-end smartphone van HTC. Het toestel draait op een Linux applicatie en HTC Sense UI. De HTC Smart heeft een 3.0 Megapixel Camera en is voorzien van een 2.8 inch touchscreen. De Smart zal vanaf maart in de Benelux beschikbaar zijn en zal rond de € 169 euro gaan kosten en waarschijnlijk met abonnement soms zelfs gratis!

HTC Smart Vormgeving

De HTC Smart, die in het verleden ook wel bekend stond onder de naam HTC Touch.B, kan bediend worden via het heldere 2.8- inch touch- screen. Het scherm heeft een QVGA reslolutie van 320 x 240. De HTC Smart zal in twee kleuren verschijnen, namelijk fuchsia roze en smokey grey. Qua uitstraling oogt de HTC Smart eenvoudig, strak en zakelijk. De HTC Smart kent afmetingen van 104 x 55 x 12.8 mm en weegt 108 gram.

Gebruikersgemak

Volgens de fabrikant van HTC, gevestigd in Taiwan, zal de HTC Smart een zeer gebruiksvriendelijk toestel worden. De HTC Smart beschikt over de HTC Sense user interface, waardoor het mogelijk wordt gemaakt om het toestel volledig naar eigen wens af te stemmen. Ook de internetbrowser van de HTC Smart scoort hoog in gebruiksgemak. Denk hierbij aan razensnel internet via UMTS en HSDPA, maar ook ondersteuning voor e-mail. De HTC Smart is dus ook een perfecte telefoon voor zakelijke doeleinden.

HTC Smart Multimedia

Als eerste apparaat ooit zal de HTC Smart voorzien zijn van een unieke HTC Friendstream applicatie. Deze applicatie beschikt over een social networking integratie die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor het checken van je facebook en Twitter. Op deze manier kunt u via uw eigen HTC Smart in een oogopslag updates in uw social networks bijhouden. De HTC Smart is verder voorzien van een 3 megapixel camera met LED flitser.

HTC Smart Toestel

Velen speculeerden dat de HTC Smart zou gaan draaien op Google’s Android of Windows Mobile, maar HTC koos voor Qualcomm’s Brew Mobile Platform. De HTC Smart beschikt over een vrij geheugen van ongeveer 256 MB plus mogelijkheden tot uitbreiding hiervan door middel van MicroSD geheugenkaartjes.

HTC Smart Verbinding

De HTC Smart is voorzien van UMTS/HSDPA verbinding en BT 2.0+ EDR. Ook Bluetooth ontbreekt er niet aan. Wifi en een ingebouwd GPS systeem ontbreekt echter aan het toestel, maar dat maakt de HTC Smart dan ook een low- end toestel met wat leuke extra’s.

HTC Smart afbeeldingen

Hieronder vind je de foto’s van de HTC Smart. Het toestel is zoals je ziet in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Specificaties van de HTC Smart

[table id=7 /]

HTC Smart Update

Er zijn nog geen updates voor de HTC Smart beschikbaar.

Gratis HTC Smart

De HTC Smart is helaas nog niet beschikbaar. Wanneer deze wel in Nederland uitkomt, zullen wij alle interessante aanbiedingen voor u op een rijtje zetten!

HTC Smart Video

HTC heeft helaas nog geen officiele video van de HTC Smart uitgebracht, maar hieronder vast een onofficiele video.

Hieronder nog een “First Look” met de HTC Smart

HTC Smart Update

  • De HTC Smart is helaas nog niet beschikbaar in Nederland. Wanneer de eerste update plaatsvindt, zullen we je op de hoogte houden.
  • De HTC Smart is vanaf 15 maart 2010 in Nederland beschikbaar.
Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>