HTC Touch Diamond2

HTC Touch Diamond2

HTC Touch Diamond2De nieuwe versie van HTC Touch Diamond, de HTC Touch Diamond 2, is in februari aangekondigd in Barcelona. Ook deze, zeer stijlvolle en compacte, versie wordt bestuurd door een TouchFlo 3D interface. Daarnaast is de HTC Touch Diamond2 voorzien van een uitgebreide mediaspeler en Wifi, GPS met A-GPS. De HTC Touch Diamond is ontwikkeld om te draaien op de allernieuwste versie van Windows Mobile. Bovendien kunt u snel en eenvoudige Windows 6.5 downloaden op de HTC Touch Diamond 2 zodra deze op de markt komt. Qua omvang is de HTC Diamond2 iets groter als gevolg van het grotere touch-screen beeldscherm. De opvolger van de HTC Touch Diamond 2 had een diamant- vormige achterzijde, echter is dit achterwege gelaten bij zijn opvolger. De HTC Touch Diamond2 is elegant afgewerkt, door het gebruik van een aantal metalen accenten wat ook zorgt voor wat extra stevigheid voor het toestel.

HTC Touch Diamond 2 – Multimedia

De HTC Diamond 2 is niet zomaar een mobiele telefoon. Het is tevens een compleet multimedia “centre” met zijn uitgebreide multimedia Applicaties. Deze HTC Touch Diamond2 is voorzien van een 5 Mega pixel camera waarmee er zeer scherpe foto’s gemaakt kunnen worden. Ook kunnen er met de camera van HTC Diamond2 video’s gemaakt worden. De HTC Touch Diamond 2 geeft ook de mogelijkheid om de nieuwste films te bekijken op het zeer brede touch screen scherm. Dit toestel is uitgerust met een touch- screen van maar liefst 3,2 inch en een ‘Wide- VGA’ resolutie. Onder andere op dat gebied is de HTC Diamond 2 er erg op vooruit gegaan. De mp3-speler van de HTC Touch Diamond2 werkt bijna hetzelfde als de Windows Media Player op een Windows PC. De Interface van de mp3-speler is uitermate gebruiksvriendelijk. De audio kwaliteit is voorzien van een groot spectrum van “equalizer” opties. Zo kunt u met plezier luisteren naar de muziek van uw keuze op de HTC Touch Diamond 2.
Met de HTC Touch Diamond 2 kunt u spannende spelletjes spelen. Via het internet op het toestel kunt u alle gewenste spelletjes downloaden naar de telefoon. Het menu van de HTC Diamond2 werkt uitstekend op de TouchFlo 3D. Haperingen behoren tot het verleden en het menu van het toestel is grafisch gezien een stuk geavanceerder.

HTC Diamond2 Besturingssysteem

HTC Touch Diamond 2 – Office

Ondanks het feit dat de HTC Touch Diamond 2 erg aantrekkelijk is voor de gewone consument, is de telefoon zeer geschikt voor zakelijke gebruikers. Het toestel is zelfs speciaal ontworpen voor deze tak met als uitgangspunt het gemak en behoeften van de zakelijke gebruiker. De HTC Touch Diamond2 bevat vele handige functies, zoals push e-mail, een geïntegreerde GPS-ontvangers, een Windows Mobile Professional 6.1 en niet te vergeten een zeer uitgebreid geheugen ondersteund door microSD. Voor een Windows Mobile telefoon heeft de HTC Diamond2 een redelijk indrukwekkend RAM en ROM geheugen. Zo bezit de HTC Touch Diamond2 288 MB aan RAM geheugen en maar liefst 512 MB aan ROM geheugen. Een leuk extraatje voor de zakelijke professionals is de handige feature, de zogenaamde accelerometer, die het mogelijk maakt om door een draai de telefoon op stille stand over te schakelen. Er zit namelijk een bewegingssensor ingebouwd. Wanneer de telefoon afgaat in een vergadering hoeft u enkel de HTC Diamond 2 om te draaien om het geluid af te zetten.

HTC Touch Diamond2 Navigatie

Evenals de HTC Touch HD is ook de HTC Touch Diamond 2 van de navigatienauwkeurigheid D af. Dit is vervangen door de nieuwst ontwikkelde zoombalk die volledige controle bij het in- en uitzoomen van foto’s, e-mail, SMS-berichten, documenten en webpagina’s mogelijk maakt. Deze zoombalk zit verscholen tussen de toetsen en het beeldscherm en is haast onzichtbaar.
Verder is de HTC Diamond 2 voorzien van een GPS- ontvanger, wat maakt dat de HTC Touch Diamond 2 gebruikt kan worden als volwaardige navigatie op de weg. Deze navigatie zorgt ervoor dat u via de snelste of kortste route moeiteloos op uw gewenste locatie aankomt. Hiervoor komt het grote touchscreenscherm weer zeer goed van te pas. Er zitten ook enkele extra’s op de navigatietool van de smartphone: naast de duidelijk aangegeven wegen worden ook “points of interests” weergegeven, zoals tankstations, restaurants enz. De Tom-Tom wordt overbodig door de HTC Touch Diamond 2.

HTC Touch Diamond2 Foto

HTC Touch Diamond 2 – Video

HTC Touch Diamond 2 – Specificaties

Processor Qualcomm® MSM7200A™, 528 MHz
Besturingssysteem Windows Mobile® 6.1 Professional
Geheugen ROM: 512 MB
RAM: 288 MB
Afmetingen 107.85 X 53.1 X 13.7 mm
Gewicht 117.5 gram met batterij
Scherm 3.2-inch TFT-LCD touch-sensitive screen with 480 X 800 WVGA resolutie
Netwerk HSDPA/WCDMA:
  • Europe/Asia: 900/2100 MHz
  • Tot 2 Mbps up-link en 7.2 Mbps down-link snelheden

Quad-band GSM/GPRS/EDGE:

  • Europe/Asia: 850/900/1800/1900 MHz

BesturingTouchFLO™ 3D
Zoom barGPSInternal GPS antenneConnectiviteitBluetooth® 2.0
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™CameraHoofdcamera: 5.0 megapixel kleuren camera met auto focus
Tweede camera: VGA CMOS kleuren cameraAudio supported formatsAAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4AVideo supported formatsWMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVIBatterijRechargeable Lithium-ion battery
Capacity: 1100 mAh
Spreektijd:

  • Tot 300 minuten voor WCDMA
  • Tot 340 minuten voor GSM

Standby time:

  • Tot 500 uur voor WCDMA
  • Tot 360 uur voor GSM

Geheugen SlotmicroSD™ memory card (SD 2.0 compatible)AC AdapterVoltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1ASpecial FeaturesFM Radio, G-Sensor

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>