HTC Touch HD2

HTC HD2

HTC HD2 De HTC Touch HD 2 ofwel HTC HD2 ligt sinds eind oktober 2009 in de schappen (de HTC HD2 lag een aantal weken daarvoor al in verschillende webwinkels) en draait op Windows Mobile 6.5. het besturingssysteem van Microsoft. De 157 gram wegende HTC HD 2 werd eerder ook gespot als de HTC Leo en de HTC Touch Pro3, maar het is dus toch gekroond tot de HTC Touch HD2.

De HTC HD2 heeft inmiddels een kleinere variant gekregen in de vorm van de HTC HD Mini.

HTC TOUCH HD2 DISPLAY

De HTC HD2 onderscheidt zich met het display. Het display is niet alleen ontzettend groot (4,3″), maar het is tevens de eerste Windows Mobile-s martphone met capacitief touchscreen. Deze schermtechniek werd eerder al gebruikt voor de HTC Hero (Google Android), de Palm Pre en natuurlijk de iPhone.

HTC is dus de eerste die een Windows Mobile- smartphone voorziet van een dergelijk capacitief scherm. Het voordeel van een capacitief display is dat het reageert op lichaamswarmte in plaats van druk. Door middel van lichte aanrakingen is het al mogelijk foto’s en websites te bekijken of hierop in/uit te zoomen. Verder is de HTC Touch HD2 uitgerust met een HTC Sense- interface. Deze interface waar de HTC Touch HD2 over beschikt ligt als extra laag over de Windows Mobile 6.5.

HTC TOUCH HD2 MULTIMEDIA

Natuurlijk beschikt de HTC Touch HD2 over standaard functies, zoals een ingebouwde camera waar ook video’s mee kunnen worden gemaakt. De camera van de HTC Touch HD2 heeft een maximale resolutie van 2584 x 1936 pixels, oftewel 5.0 megapixel. De camera is tevens uitgerust met een dubbele LED- flitser. De HTC Touch HD2 is perfect voor het afdraaien van video’s, games en andere applicaties, omdat het toestel beschikt over een krachtige 1Ghz Snapdragon- processor. Andere multimedia toepassingen van de HTC Touch HD2 zijn HSDPA, WiFi, GPS, een mediaspeler en een FM- radio. Bijzondere functies van de HTC Touch HD2 zijn de HTC Peep die zorgt voor de mogelijkheid tot Twitter op het toestel en HTC Footprints. Met deze functie kan het toestel foto’s taggen.

HTC TOUCH HD2 SPECIFICATIES

De HTC HD2 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een Candybar touchscreen ontwerp. De HTC HD2 beschikt over een razendsnelle 1GHz Qualcomm Snapdragon processor, het 480 x 800 pixels capacitieve touchscreen van maar liefst 4.3 inch(!) (niet zoals eerder gedacht werd 3,8) en Windows Mobile 6.5. De HTC Touch HD2 heeft ook nog quad band, HSDPA en UMTS, WiFi, GPS met A-GPS ondersteuning, bewegingsherkenning, licht- en nabijheidssensor, 3.5 mm audio jack plug, 5 megapixel camera inclusief dual LED flitser, 512 MB Flash geheugen, 320 MB RAM, microSD geheugenkaartslot, 1230 mAh batterij en 121 x 67 11 millimeter.

GRATIS HTC TOUCH HD2

De HTC HD2 is bij verschillende webwinkels te bestellen. Wil je de HTC HD2 Gratis bij een abonnement? Wij hebben de beste aanbiedingen voor een HTC HD2 toestel voor u op een rijtje gezet. Kijk snel eens bij de onderstaande aanbieding.

HTC TOUCH HD2 OPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK

De HTC HD2 is voorzien van enkele functies die in het eerste oog niet opvallen, maar toch ontzettend handig van pas kunnen komen. Allereerst kunt u de HTC Touch HD 2 helemaal persoonlijk naar uw eigen wens aanpassen, zodat u via een snelkoppeling regelrecht naar uw favoriete programma gaat. Daarnaast bevat de HTC HD 2 een ingebouwde lichtsensor die de sterkte van het licht uit het display aanpast aan de omgeving. De bewegingssensor van de HTC HD2 reageert zodra u de telefoon oppakt wanneer u wordt gebeld. De HTC Touch HD2 zorgt er dan voor dat het volume van de beltoon aangepast wordt, zodat het toestel niet onnodig hard blijft afgaan wanneer u al op de hoogte bent van de inkomende oproep. Erg handig voor op het werk! Dit zijn al enkele voorbeelden van wat HTC eraan doet om het u als gebruiker van de HTC HD 2 zo functioneel mogelijk te maken voor de fijnste mobiele beleving.

HTC TOUCH HD2 AFBEELDINGEN

Hieronder afbeeldingen van de HTC Touch HD 2.

htc-hd2-2

htc-hd2_3

htc-hd-2-4

HTC TOUCH HD2 SOFTWARE EN PROGRAMMA’S

De HTC Touch HD2 beschikt over een groot aantal programma’s. Hieronder een overzicht van de programma’s die de HTC Touch HD 2 biedt: 3G naar WiFi router

 • Task Manager
 • Text selection (HTC) Connection Setup OOBE
 • Voice Recorder
 • Document Viewer – PDF OMA DRM
 • Engine Java virtual machine
 • Long Press End
 • Key Confirmation (to shut down)
 • STK SIM manager (HTC)
 • Volume Control Business Card Reader
 • Document Printing
 • Magnifier
 • Mobile office

HTC Touch HD video

HTC HD2 commercial

Hieronder kun je de officiele HTC HD2 commercial zien!

HTC HD2 Snapdragon

htc_hd2_processorDe HTC HD2 beschikt over een 1GHz Snapdragon™ processor. Hiermee is het mogelijk om razendsnel switchen tussen multimedia, games en programma’s. De 1GHz Snapdragon™ processor maakt de HTC HD2 een soepel en super snelle smartphone.

HTC HD2 Samenvatting

De HTC HD2 is de opvolger van de HTC Touch HD. De HTC HD2 is sinds eind oktober in Nederland verkrijgbaar en draait op Windows Mobile 6.5. De HTC HD2 onderscheidt zich met het eerste capacitief beeldscherm dat reageert op lichaamswarmte in plaats van druk. Verder beschikt de HTC HD2 over een uitgebreid multimedia pakket. Denk hierbij aan een 5.0 megapixel camera met dubbele LED- flitser, een krachtige 1Ghz Snapdragon- processor, HSDPA, Wifi, GPS, een mediaspeler, HTC Peep voor Twitter en Footprints en een FM- radio.

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

2 thoughts on “HTC Touch HD2

 1. Dit is het slechtste mob. tel. welke ik ooit heb gehad.
  Ben met HtC vanaf AUGUSTUS 2011 bezig een goed werkend toestel te krijgen.
  Ondanks alle toezeggingen en beloftes kan ik het toestel nog steeds niet storingsvrij etc. gebruiken.

  Wat kunt U hieraan doen ??????????

  Mvrgr.

  Morelis J.C.

 2. Heb hem overgekocht van mijn vriendin zei had hem nog nooit gebruikt hij heeft super weinig geheugen en play store doet het niet altijd problemen mee gehad loopt vaak vast etc.
  Slechte mobiel dus

  Laura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>