HTC Touch Pro2

HTC Touch pro2

In Februari 2009 is de HTC Touch Pro 2, opvolger van HTC Touch Pro, in Barcelona aangekondigd. De HTC Touch Pro2 bevat een QWERTY toetsenbord onder een scherm van maarliefst 3,6 inch. De opvolger van de HTC Touch Pro, de HTC Pro2, is speciaal gedisigned voor de zakelijke markt. In het begin van de zomer 2009 wordt deze telefoon in zwart jasje in de schappen verwacht. Verschillende providers zullen de HTC Touch Pro 2 gratis aanbieden in combinatie met een abonnement, zoals Hi, T-Mobile, Vodafone, Telfort en KPN. Een losse HTC Pro 2 GSM zal ongeveer EUR 600,- waard zijn.

HTC Touch Pro 2 – Vormgeving

De HTC Touch Pro2 is redelijk zwaar en groot, maar is voorzien van een strak, simpel design. Het toestel bezit 4 toetsen, waaronder een Windows Button. De rest van de toetsen bestaan uit volumetoetsen en de aan/uit toets. Een glimmende rand omringt de HTC Pro2 en oogt uitermate chique. Verder is de achterzijde uitgerust met een grote speaker. Naast het fysieke toetsenbord dat de HTC Touch Pro2 bezit, is het toestel ook uitgerust met een ‘onscreen toetsenbord’. Het grote beeldscherm van de HTC Pro 2 zorgt voor ultiem gebruikersgemak met het oog op het onscreen HTC toetsenbord, die ook wel bekend staat als ‘EZinput’. Als u snel iets moet invoeren, zoals een URL of ene gebruikersnaam en wachtwoord dan typt onscreen toetsenbord in portraitmodus erg fijn. Verder is de haptic feedback een subtiele, maar erg fijne functie van de HTC Touch Pro2. Deze functie zorgt voor een zeer kortstondige trilling ter registratie van het indrukken van een letter op het toetsenbord. Wie liever geen gebruik maakt van het onscreen toetsenbord is altijd voorzien van het fysieke toetsenbord op de HTC Pro 2.

HTC Touch Pro 2 – Multimedia

Deze nakomeling van HTC Touch Pro is zeer geavanceerd. Ondanks het feit dat de HTC Touch Pro2 vooral uitblinkt in het communicatieve, bevat het toestel een 3,2 megapixel camera die het mogelijk maakt om mooie en scherpe foto’s maken op elk gewenst moment. De telefoon bevat een tweede camera als ondersteuning voor “video-call”. Dit is een VGA CMOS camera. Ook bevat de HTC Touch Pro 2 een kwalitatieve MP3- speler. Door de nieuwste software ondersteund deze een grote variëteit aan audioformaten. Er kunnen WMA en MP3 bestanden beluisterd worden. Met de HTC Touch Pro 2 kun je ook video’s opnemen en afspelen. Er is een 3,5 audio jack ingang aanwezig, zodat je ook in de auto het toestel veilig kan gebruiken. Bedrade HTC headsets zijn niet noodzakelijk, omdat er ook andere typen headsets op kunnen worden aangesloten. Verder zit er een Bluetooth 2.0 functie met EDR en A2DP (speciaal voor de draadloze headsets) op de HTC Touch Pro 2. Erg gebruiksvriendelijk, vooral voor de zakelijke consument. HTC heeft bovendien erg veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de speakerphone. Een klein minpuntje is het ontbreken van een optische zoomfunctie.

HTC Touch Pro2

HTC Touch Pro 2 – Office

De HTC Touch Pro 2 is uitgerust met veel functies en een uitgebreid multimediapakket, maar is met het oog op zakelijke professionals ontworpen. Deze Smartphone is zeer geschikt voor het zakelijke sigment, doordat de telefoon als het ware beschouwd kan worden als een mobiel kantoor en meer. Bijvoorbeeld door functies als contact management, E-mail management en conference- calls ervaar je zeer hoogwaardige kwaliteit van technologie. Evenals zijn voorganger is de HTC Touch Pro 2 voorzien van een HTC TouchFLO 3D interface, people- centric communicatie en Push Internet- technologie. De TouchFLO applicatie is deze keer nog verder geïntegreerd in Windows Mobile Software menu’s, waardoor er op het hoogste niveau gebruik kan worden gemaakt van de HTC Touch Pro2. Internetten gaat razendsnel via WLAN/Wifi of via de zeer snelle HSDPA/HSUPA verbinding. Het toestel bevat verder Push Internet, wat inhoudt dat uw favoriete websites opslaat. Zodra u de URL intoets, worden deze gelijk getoond. HTC Touch Pro 2 is voorzien van een uitgebreid Office pakket met vele extra’s. Bestanden en documenten opslaan of archiveren gaat zonder problemen door het grote geheugen van de Smartphone. Ten slotte bevat de HTC Touch Pro2 exclusief in deze uitvoering het zogehete “Straight Talk”. Dit is een technologie die e-mail, spraak en conferentiegesprekken geheel integreert. U kunt dus zonder moeite overschakelen van bijvoorbeeld e-mail naar een conferentiegesprek(ken). Wanneer de HTC Pro2 tijdens een telefoongesprek op de kop gelegd wordt, kan de rest van de aanwezigen in een vergadering bijvoorbeeld ook aan het gesprek deelnemer door middel van de twee speakers op de achterzijde van de HTC Touch Pro2. Deze speakers springen da automatisch aan zodra het toestel wordt omgekeerd. Natuurlijk is deze functie van de HTC Pro 2 ook erg handig in de persoonlijk sfeer. De functie is erg goed ontwikkeld; zodra de telefoon op zijn kop wordt gelegd gaan de speakers aan. Wordt het toestel opgepakt, duurt het minder dan een seconde voordat de speakers weer uitgaan.

HTC Touch Pro2 Foto

HTC Touch Pro 2 Launch Video

Hieronder vind je de video waarmee de HTC Touch Pro 2 gelanceerd werd!

Gratis HTC Touch Pro 2

De HTC Touch Pro 2 ligt nog niet in de winkel, maar zal ongetwijfeld ook gratis verkrijgbaar zijn bij een abonnement. Wij zullen je op de hoogte houden van de Gratis HTC Touch Pro2!

De HTC Touch Pro 2 is inmiddels gratis te verkrijgen bij verschillende webshops. Hieronder een aanbieding met de Gratis HTC Touch Pro2

Gratis HTC Touch Pro 2 met Zorgeloos Online nu slechts €17,50 per maand

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

4 thoughts on “HTC Touch Pro2

 1. Hallo, ik heb deze telefoon pas,)de nl editie’
  en ben er heel tevreden ermee.
  Alleen wil ik de text van een SMS, die echt superklein is,
  groter zetten, dit lukt niet met Textsize of de Zoomslider.
  Help aub, want zo is het niet te lezen!
  BVD
  Jochem.

 2. Ik heb momenteel een probleem met inloggen op mijn pc, met name mail en internet. Dit komt omdat mijn wachtwoord onlangs aangepast is en dit niet bij mijn HTC pro 2 gedaan is en deze telkens synchroniseerd met mijn pc. Hierdoor ontstaat er een conflict dat er te vaak foutief ingelogd is. Mijn vraag is: hoe kan ik het wachtwoord ook aanpassen op mijn HTC pro 2, zodat het probleem opgelost wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>