HTC Touch2

HTC Touch2

HTC Touch2De HTC Touch2 is de luxere opvolger van de succesvolle HTC Touch, die echter qua uiterlijk niet veel van elkaar weg hebben. Wanneer er gekeken wordt naar de specificaties vertonen de Smartphones toch wel veel overeenkomsten. De HTC Touch2 is nog niet leverbaar in Nederland, maar de adviesprijs ligt rond de €300,-.

[table id=5 /]

DISPLAY EN BEDIENING

Over het algemeen wordt de HTC Touch 2 voornamelijk bediend via het touchscreen display, net als de HTC Touch. Dit 2,8 inch grote touchscreen display heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. De HTC Touch 2 is uitgerust met enkele drukknoppen die voor een groot deel voor zijn geprogrammeerd. De Smartphone heeft een zoombar die nieuw is met het oog op de HTC Touch- serie. Deze zoombar zorgt voor ultiem gebruikersgemak om bijvoorbeeld in te zoomen bij webpagina’s en documenten. De HTC Touch 2 is uitgerust met HTC TouchFLO 3D en draait op Windows Mobile 6.5 Professional. De nieuwe lay- out van het besturingssysteem van de HTC Touch 2 is zeer onderscheidend en eenvoudig ten opzichte de bediening van andere toestellen.

HTC TOUCH 2 SOCIAL NETWORKS

De HTC Touch2 biedt de mogelijkheid aan iedereen om altijd in contact te blijven met je vrienden en je netwerk. De HTC Touch2 is voorzien van programma’s als facebook, twitter en live messenger. Daarnaast is de HTC Touch 2 uitermate geschikt om je email te lezen en verzenden.

CONNECTIVITEIT

De HTC Touch 2 wordt draaiende gehouden door een 1100 mAh Li-lon batterij. Wat de HTC Touch 2 verder zeer aangenaam wat betreft snelheid maakt is de combinatie van een zeer sterke 528MHz Qualcomm 7225 processor met een RAM geheugen van 256. Zoals u thuis op uw PC kunt internetten, kan dat ook op uw eigen HTC Touch 2 via het UTMS netwerk en door middel van HSPDA ondersteuning. Deze quad- band telefoon ondersteunt dus 3G connectiviteit dat zorgt voor razendsnel internet via uw HTC Touch 2. Ook internet via Wifi wordt ondersteund binnen het bereik van een draadloos netwerk. Verder heeft de Touch 2 Bluetooth 2.0 met A2DP, zodat u heerlijk draadloos in stereokwaliteit muziek kunt luisteren. Wilt u toch liever ouderwets via de draad luisteren dan is dit natuurlijk ok moegelijk via de 3,5 mm audio aansluiting. De mini USB- poort maakt het mogelijk om verbinding tussen de HTC Touch 2 met uw PC te maken om op die manier bijvoorbeeld uw agenda te synchroniseren.

WINDOWS MARKETPLACE

Met de introductie van Windows Mobile 6.5 arriveert ook het langverwachte Windows® Marketplace voor Mobile. In de Windows Marketplace kun je altijd in een vertrouwde omgeving gamen, applications en updates voor je HTC Touch2 downloaden en installeren. Met de HTC Touch2 loop je nooit achter!

HTC TOUCH2 SPECIFICATIES

De HTC Touch2 beschikt over een 3.2 megapixel camera (zonder flits), een 3.5mm aansluiting, meet 104 X 55 X 12.9 mm. De HTC Touch2 weegt 112 gram en heeft een is voorzien van een 2.8-inch TFT-LCD touch-sensitive screen met QVGA resolutie. De achterzijde van de HTC Touch2 heeft veel weg van die van de touch HD. De HTC touch2 beschikt tevens over bluetooth 2.1 en WiFi. De HTC touch2 zal draaien op Windows Mobile 6.5 Professional
Lijst met specificaties:
Processor: Qualcomm® MSM7225™, 528 MHz
Besturingssysteem: Windows Mobile® 6.5 Professional
Geheugen: ROM: 512 MB, RAM: 256 MB
Afmetingen: (LxWxT) 104 X 55 X 12.9 mm
Gewicht: 110 gram met batterij
Display: 2.8-inch TFT-LCD touch-sensitive screen met QVGA resolution
GPS: Internal GPS antenna
Connectiviteit: Bluetooth® 2.1 met Enhanced Data Rate en A2DP voor wireless stereo headsets
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0)
Camera: 3.2 megapixel kleuren camera met fixed focus
Audio supported formats AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, QCP, MP3, WMA, WAV, MIDI, M4A
Video supported formats WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI
Batterij: Rechargeable Lithium-ion batterij
Capaciteit: 1100 mAh
Spreektijd: tot 370 minuten voor WCDMA, tot 440 minuten voor GSM
Standbytijd: tot 500 uur voor WCDMA, tot 370 uur voor GSM
Uitrbeidbaar geheugen: microSD™ memory card (SD 2.0 compatible)
AC Adapter: Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1A

Gratis HTC Touch2

Wil je de HTC Touch2 Gratis bestellen kijk dan bij één van de volgende acties:

[table id=5 /]

HTC Touch2 afbeeldingen

htc-touch2-3

HTC Touch 2

HTC Touch 2 Social networks

De HTC Touch2 biedt de mogelijkheid aan iedereen om altijd in contact te blijven met je vrienden en je netwerk. De HTC Touch2 is voorzien van programma’s als facebook, twitter en live messenger. Daarnaast is de HTC Touch 2 uitermate geschikt om je email te lezen en verzenden.

Windows Marketplace

Met de introductie van Windows Mobile 6.5 arriveert ook het langverwachte Windows® Marketplace voor Mobile. In de Windwods Marketplace kun je altijd in een vertrouwde omgeving gamen, applications en updates voor je HTC Touch2 downloaden en installeren. Met de HTC Touch2 loop je nooit achter!

HTC Touch2 uit de doos

Hieronder een video, waarop te zien is hoe de HTC Touch 2 uit de doos gehaald wordt.

HTC Touch2 samenvatting

De HTC Touch2 is een compact maar zeer veelzijdig toestel. De HTC Touch2 heeft een prima prijs/kwaliteitsverhouding en wordt gezien als één van de goedkopere modellen van HTC. De HTC Touch2 is de opvolger van de succesvolle HTC Touch

HTC Touch2 You Commercial

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>