HTC Wildfire S

HTC Wildfire S

HTC Wildfire SHTC heeft met de lancering van de HTC Wildfire S een waardige opvolger voor de HTC Wildfire aangekondigd. Dit gebeurde tijdens de persconferentie van HTC op het Mobile World Congress in Barcelona. Grote verschil tussen de oude variant en de Wildfire S is de resolutie en kwaliteit van het display. HTC heeft de HTC Wildfire S namelijk voorzien van een HVGA display. Daarnaast zal deze nieuwe smartphone draaien op Google Android 2.3 Gingerbread.

HTC Wildfire S compact maar compleet.

Zoals gezegd is de HTC Wildfire S geen high-end toestel van HTC. Dit neemt niet weg dat de Wildfire S een zeer complete GSM is, die mee kan in deze tijd. Het toestel is slechts 101.3 x 59.4 x 12.4 mm en weegt nog geen 105 gram. Hiermee kunnen we concluderen dat het een compact toestel te noemen is.

Digitale camera.

Bijna iedere nieuwe telefoon heeft wel een digitale camera. Zo ook de HTC Wildfire S. HTC heeft het toestel voorzien van een sterke 5.0 megapixel camera. Door de aanzwezige LED-flitser kun je niet alleen overdag goede foto’s maken, maar ook prima bij schemer of zelfs in het donker.

HTC Wildfire S video

Wil je een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die de HTC Wildfire S je biedt, dan is onderstaande video het kijken waard. Het is geen zeer uitgebreide video, maar er worden een aantal functies goed uitgelicht.

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

4 thoughts on “HTC Wildfire S

 1. ik vind het allenmaal wel heel erg leuk en aardig, maar wat is de prijs???

  en is dat het enige verschil of is de HTC wildfire S ook sneller en zo??

  en over het disine van de HTC wildfire S vind ik een min punt, die van de oudere HTC wildfire is veel mooier!!

 2. Het is een prachtig toestel met veel mogelijkheden.Een groot minpunt is helaas de accu,deze is na drie dagen let wel zonder te gebruiken leeg.Ik heb mijn leverancier hierop aangesproken via de maill maar krijg geen antwoord wat volgens mij duid op een bekent doch onoplosbaar probleem

 3. Ik wil een wildlife s gaan kopen maar ik ben er nog niet uit. Is de accu nu zo slecht en kan men er geen zaardere indoen?? En wat is de beste beschermhoes???

 4. Hallo
  Ik heb pas geleden een htc wildfire gekocht.
  maar ik heb een probleem als iemand mij belt.
  dan kan je kiezen aannemen of weigeren.
  Ik toets op aannemen en dat gaat niet.
  goed ik krijg het niet voor elkaar.
  Kunt u mij misschien een hint geven.
  bvbd Ronald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>