HTC Wildfire

HTC Wildfire

De HTC Wildfire (gelekt onder de codenaam HTC Buzz) is de winnaar van de HTC Name Contest. HTC organiseerde een verkiezing voor de naam van het Android toestel. De HTC Wildfire kreeg meer dan 50% van de stemmen. Update: De HTC Wildfire is officieel aangekondigd door HTC op 17 mei 2010.

De HTC Wildfire is een low-end Google Android toestel van HTC zijn dat gericht is op jongeren. De Wildfire draait op Google Android 2.1 met HTC Sense

Gratis HTC Wildfire

Tip! Gratis HTC Wildfire S bij 1-jarig abonnement vanaf € 14,95 per maand! Klik hier!

HTC Wildfire specificaties.

 • Processor: Qualcomm MSM7225, 528MHz
 • Afmetingen: 105 x 60 x 11 mm
 • Camera: 5 megapixel met autofocus, flitser en gezichtsherkenning
 • Geheugen: 512MB flashgeheugen, 256MB RAM
 • Batterij: 1200 mAh
 • Scherm: 3,2 inch QVGA capacitief
 • Besturingssysteem: Android
 • Extra specificaties: microSD, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 + EDR, GPS

HTC Wildfire batterij.

De Wildfire beschikt over een 1300mah batterij. Deze batterij gaat in standby stand maar liefst 490 uur mee. Met een volle batterij ben je in staat om 440 minuten te bellen met de HTC Wildfire.

HTC Wildfire foto’s.

Zoals altijd heeft HTC ook deze keer een aantal persfoto’s van haar nieuwe toestel online gezet.

Dit bericht werd geplaatst in smartphones door admin.

30 thoughts on “HTC Wildfire

 1. Een prachtig toestel.Heel snel,gebruiksvriendelijk,,met zo veel widgets en prachtig kwaliteit.Nu met android 2.2.Ik koop nieks meer dan Htc

 2. Mijn HTC wild fire doet slecht het scherm ontgrendelen. Wat kan daar de oorzaak van zijn?

 3. de htc wildfire is een mooi toestel veel widgets beter dan een hd2 die zijn groot maar deze is een mooi klein toestel

 4. heel mooi klijn smartphone goed kwaliteit aan met de scherm het capaciteit kamera de flitser alleen wat mij niet bevalt is dat is langzaam is, zijn er nog nieuwe update dat het tenminste mijn wildfire vlugger maakt waarop ie niet vast loopt want had tweetdeck geinstalleert flowd foursquare soundcloud diradio skype, en heb wel eens vaak dat het erg langzaam gaat bij een van de apps en dat ie wel een beetje wel vast loopt want had een keertje met tweetdeck dat ie gelijk bij 1000 tweets per sec vast liep… hopelijk is er een update. Als er een update is laat het ons weten.

 5. ik bedoel klein. Ook nog een vraag wil graag ustream op mijn wildfire hebben.. voor de rest deze kleintje is wel wat voor ieder gebruiker die graag iets kleins snel gebruikvriendelijk met een geheugen die tot 32gb kan damn leven is nooit zo makkelijk geweest.. :)

 6. jammer dat jullie het niet eens zijn over de batteryinhoud bij specificaties 1200 mAh en bij HTC batterij 1300 mAh

 7. ik heb een htc wildfire gekocht maar de batterij is zeer snel leeg hoe kan dit ???

 8. de htc wildfire is het beste toestel dat ik ooit heb gehad!!
  je kunt er echt alles mee!!

 9. Ik heb sinds een maand een Wildfire (niet de S) en heb vooral batterijproblemen. In de standby stand is de batterij na 40 uur helemaal leeg. Als ik een wandeling maak en de app looptijden gebruik, stopt het toestel er al na 2 uur mee.
  Als ik een paar keer per dag SMS, plus een telefoontje, gaat de batterij een dag mee. Zeker geen 440 – 490 uur dus!!!

 10. Besye HTC,

  Ik heb al een jaar Wildfire toestel en nu heb ik het probleem met mijn adapter. Als ik het in mijn telefoon insteek om het te opladen doet hij niks dus hij laad niet op. Waar kan ik terecht, bij de fabrikant of moet in naar de winkel toe waar ik het heb gekocht de toestel?

  Alvast bedankt.

 11. Als ik een afbeelding als bijlage aan een bericht wil meesturen krijg ik als melding: Voorvertonen van afbeelding mislukt.

  Wie weet hope ik dit kan oplossen?

 12. Als ik een afbeelding als bijlage aan een bericht wil meesturen krijg ik als melding: Voorvertonen van afbeelding mislukt.

  Wie weet hoe ik dit kan oplossen?

 13. Goed toestel ik heb hem net een paar maanden,maar wie kan mij vertellen waarom hij uitvalt en dat ik hem weer moet opstarten.
  Graag een reactie

 14. ik wil graag ook een HTC wildfire s kopen maar weet nog niet zekker want sommige mensen zijn heel positief over dit mobiel, maar somigen ook echt niet. is hij echt dat de batterlij zo snel leeg is?

 15. ik heb de htc wildfire s en ik weet niet hoe ik een eigen “prive” album moet maken. kan iemand mij helpen?? voor de rest een prima mobiel

 16. heey allenmaal,

  ik heb mijn htc nu al 1.5 jaar !
  ik moet eerlijk zeggen hij bugt , hangt soms wel en sommige Apps krijg je error als hij heel sloom gaat raad ik jullie wel echt aan om hem een 32 gb kaartje in te stoppen hij gaat nooit meer traag integendeel hij gaat sneller dan ooit ! heb je problemen? Add mij op msn ik help je graag verder : martijnkessels@hotmail.be

 17. Hartstikke leuke en fijne toestel. Heb alleen nu 1 probleempje… Het geheugen raakt op! Nou heb ik iets gehoord over een SD-kaart, maar ik weet dus niet of die er nu wel of niet inzit. Hoe kan ik dat zien? Waar zou ik deze kunnen aanschaffen?

  Help… ik heb al bijna alle foto’s en alle filmpjes verwijderd.

  Ik hoop dat iemand mij snel kan helpen..

 18. ben er echt niet blij mee met de htc start uit zich zelf op nieuw op dat om de 15 minuten en soms meteen achter elkaar en hoop dat iemand weet hoe dat komt

 19. k heb een aantal reviews gezien, ben er best positief over, k denk dat ik hem na mn verjaardag ga aanschaffen.

 20. heey, ik ben dol op mijn htc wildfire, alleen weet ik niet hoe ik mijn internet uitzet (3G) hierdoor ben ik al €5,00 over mijn limit heen. HELP! voor de rest een prima telefoon, alleen de camera heeft soms wel een beetje problemen met het scherpstellen en foto’s te maken zonder dat er stippeltjes inzitten, waarschijnlijk komt dat doordat er krasjes op de lens zitten.

 21. Ik heb vanmiddag een htc wildfire gekregen maar ik snap niet hoe je je contacten in een groep ofzo kan zetten? Kan iemand me helpen?

 22. kan iemand mij vertellen wat ik moet doen,en of het wel kan met,om met mijn wildfire QR-codes te lezen.
  gr Be.

 23. Ik heb niet anders dan problemen met mijn wildfire..de batterij is supersnel leeg en ik heb ook geregeld problemen met mijn sms’en. Al mijn sms’en worden soms automatisch terug verstuurd naar de afzender wat voor veel overlast zorgt en ik kan er niks aandoen om dit te stoppen. Heb mijn toestel al meerdere malen moeten resetten en de problemen blijven aanslepen.. Ik raad het niemand aan!

 24. ik heb al sinds vorig jaar mn htc wildfire… ik vind m sloom heel sloom je kunt de meeste (leuke) apps niet downloaden omdat de processor het niet aan kan ofzo… hij is klein en handig dat wel maar traag wat dat ding is… owja en als je telefoon binnen en dag leeg is doe m gwn als je gaat slapen aan de lader doe ik nu al een jaar zo :D niks mee aan de hand :)

 25. mijn probleem is: ik heb een htc wildfre en ik heb een ontgrendelpatroon, maar dat patroon weet ik dus niet meer en als je dat dan niet meer weet moest je een een of andere gebruikersnaaam invoeren met een wchtwoord. dus dat had ik gedaan, maar dat werkte dus niet. weten jullie misschien een oplossing????

 26. Ik heb ook een HTC Wildfire en wat ze van de batterij zeggen is echt niet waar… Mijn batterij was snel leeg dus een nieuwe gekocht. Ik heb geen wifi of bleutooth aanstaan maar toch kan hij amper 15 uur mee… Dus allemaal gezwets ik koop een ander toestel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>