HTC Flyer

HTC Flyer

HTC FlyerDe HTC Flyer is de eerste echte tablet van HTC. Met zijn display van 7 inch groot heeft de HTC Flyer een formaat dat niet alleen makkelijk in de hand ligt, maar ook nog eens prima geschikt is om video’s op te bekijken en te internetten. De Flyer draait op Google Android 2.4 in combinatie met het door HTC zelf ontwikkelde HTC Sense.

Intern geheugen en snelheid

HTC heeft de HTC Flyer voorzien van een zeer snelle 1.5 GHz single-core processor. Daarnaast heeft de Flyer 1GB aan RAM geheugen en heb je de mogelijkheid om tot 32GB aan data op te slaan. Hieronder vallen onder ander je apps, maar ook je foto’s en video.

Twee camera’s

Het kan tegenwoordig niet meer ontbreken op een tablet. Een camera aan de voor en achterzijde om video-bellen mogelijk te maken. De HTC Flyer is voorzien van een 5.0 megapixel camera aan de achterzijde om zowel foto’s als video’s te maken. Aan de voorzijde van deze tablet bevindt zich een 1.3 megapixel camera die video-bellen mogelijk maakt.

Super snel internetten met de HTC Flyer

Je kunt op 2 manieren internetten met de HTC Flyer. Naast de mogelijkheid om draadloos via WiFi contact te maken met het web biedt de Flyer ook de mogelijkheid tot HSPA+. Deze manier van verbinden kan zorgen voor een maximale downloadsnelheid van 14.4 Mbps.

Sterke batterij

Het is vervelend als je steeds weer je tablet aan een oplader moet leggen, maar de HTC Flyer is voorzien van een 4000 mAh sterke batterij die ervoor zorgt dat je maar liefst 4 uur aan 1 stuk video’s zou kunnen afspelen. Op een mobiele telefoon zou dit zo’n 1.5 uur zijn en dat geeft aan dat de HTC Flyer voorzien is van een enorm sterke batterij die een enorme levensduur heeft.

Later meer over de HTC Flyer

Dit bericht werd geplaatst in Tablets door admin.

2 thoughts on “HTC Flyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>